Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OVO SE NE VIĐA SVAKI DAN

Zapalili cestu u Međimurju: Uzeli benzin i počeli prolijevati, stigla i policija

Cijene goriva najviše ikada, a trošarine iznose 60 posto cijene
Tomislav Miletic/PIXSELL
23.04.2024.
u 10:34

Protiv okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara podnijet će se optužni prijedlog

Bizaran, dosad neviđen prekršaj, dogodio se u romskom naselju u Piškorovcu u Međimurju. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 24-godišnjak i 28-godišnjak počinili prekršaj iz Zakona o zaštiti od požara.

Naime, u subotu 30. ožujka ove godine oko 19 sati na ulici u Piškorovcu izazvali su požar tako što su po kolniku ulice u dužini oko 60 metara prolili benzinsko i dizelsko gorivo te ga potom zapalili, kažu u Policijskoj upravi međimurskoj.

Protiv okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara, podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

FOTOGALERIJA Snježna 'drama' na Platku: Zaglavila se ralica, pogledajte akciju spašavanja

Cijene goriva najviše ikada, a trošarine iznose 60 posto cijene
1/9
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar bender
bender
11:09 23.04.2024.

Ma ne, nebi to nikad taj blaženi narod iz Piškorovca. Evo zašto je DP dobio tolko na izborima, jer nitko ne štiti građane RH od konstantnog maltretiranja određenih naših manjinskih sugrađana koji ne poštuju nikakve zakone RH.

OP
Ocvali pupoljak
11:46 23.04.2024.

Nije mi jasno da netko može cijeli zivot primati socijalnu pomoć a radno je sposoban. Toga nema nigdje. Uvozimo strance a na birou 100 tisuca nezaposlenih koji imaju osiguranu zdravstvenu zaštitu.

ZZ
Zo-ZG
12:44 23.04.2024.

Romima treba im svakom pojedinačno trajno ukinut svaki oblik socijalne pomoći prilikom prvog kršenja zakona pa neka sreću traže na tržištu rada, kao i svi ostali građani Hrvatske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije